コンテンツへスキップ
ナビゲーションに移動
Home
メンバー
Member
研究
Research
Rsearch topics in English
農産物の汚染低減
食品の貯蔵性向上・凍結耐性向上
食中毒細菌研究
食中毒細菌・腐敗細菌の制御
業績集
Publication
学会誌等(2020 -, Articles)
学会発表等(2020 -, Presentations)
学会誌等 ( - 2019, Articles)
学会発表等 ( - 2019, Presentations)
沿革
History
お問合せ
Contact
Link
Topic 2. Enhancing food storability and freezing tolerance
HOME
Topic 2. Enhancing food storability and freezing tolerance
Effects of
low-temperature-inducible
genes from lettuce on stress tolerance
Low-temperature-inducible flavonoid synthesis genes in lettuce
MENU
Home
メンバー
研究
Rsearch topics in English
農産物の汚染低減
食品の貯蔵性向上・凍結耐性向上
食中毒細菌研究
食中毒細菌・腐敗細菌の制御
業績集
学会誌等(2020 -, Articles)
学会発表等(2020 -, Presentations)
学会誌等 ( - 2019, Articles)
学会発表等 ( - 2019, Presentations)
沿革
お問合せ
Link
PAGE TOP